Aktivnosti
..................................
Lokacije
..................................
Obavijesti
..................................
 

Programi u vrtiću

Kraći športski programi za djecu od 4 godine do polaska u školu. Program provode profesori kineziologije educirani za rad s djecom predškolske dobi.

U našem programu zastupljene su različite športske aktivnosti s odabranim rekvizitima prema dobi i mogućnostima djece. Naglasak je na sigurnost u provođenju programa, kontinuitet i raznolikost sadržaja.

Vodeći se motom "IGROM KROZ ŠPORT" i željom da dječje motoričke sposobnosti i znanja razvijemo kroz zanimljiv športski program, uspjeli smo kod djece postići zainteresiranost kreativnim, maštovitim i raznovrsnim oblicima tjelesnih aktivnosti.

U „Športićima“ ne postoje strogo nametnuti sadržaji i aktivnosti koji mogu dovesti do osjećaja nesposobnosti ili zapostavljenosti, već se djeca osjećaju kompetentnima, kao što se vodi računa  o indvidualnosti svakog djeteta.

Program se provodi od rujna do lipnja,  2x tjedno po 45 minuta uz intenzitet prilagođen razvojnim mogućnostima djece, u poslijepodnevnim satima nakon redovitog programa. U aktivnostima ravnopravno sudjeluju i djevojčice i dječaci.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa izdalo je suglasnost na športski program "Športići."

 

                                                                                                    Vaš "Team Športići"

                                       TKO SMO MI? Š P O R T I Ć I !